توضیحات :
زمان به ثمر رسیدن ۱ الی ۲ ماه می باشد .
فصل کشت بستگی به موقعیت آب و هوایی متفاوت می باشد و در کل اوایل بهار می باشد
نحوه کشت:
- بذر سبزیجات را میتوان به صورت مستقیم بدون خیساندن در باغچه و یا گلدان کشت کرد.
- برای کشت سبزیجات ابتدا با یک شن کش سطح خاک را زیر و رو کرده و بذر ها را بر روی سطح خاک می پاشید سپس یک لایه خیلی نازک از خاک برگ یا ورمی کومپوست روی آن ریخته شود .
توجه کنید که عمق کاشت زیاد نشود چون در این صورت بذر توانایی جوانه زنی و بیرون آمدن از خاک را از دست می دهد
در صورت امکان بعد از پاشیدن بذر بر روی خاک روی آن را با شن ریز بپوشانید به دلیل اینکه غده بتواند به راحتی رشد کرده و بزرگ شود .
- فاصله کشت بذر ها از هم بسته به نوع گیاه و رقم آن متقاوت می باشد در مورد تربچه ۲ سانتی متر مناسب می باشد.
توجه کنید که کشت بذر ها در کنار هم باعث افزایش تراکم شده و در آینده بر روی کیفیت و کمیت محصول تاثیر
می گذارد
- خاک مورد نیاز گیاه خاکی سبک بوده که میتوان از مخلوط خاک برگ و خاک باغچه آن را تهیه کرد . البته در صورت امکان اگر بتوانید از ورمی کوپوست و یا کود دامی پوسیده و استریل شده مخلوط با خاک برگ و باغچه استفاده کنید بهتر است .
توجه داشته باشید خاک بستر کشت شده نباید رسی و سفت باشد .
- دمای مورد نیاز جهت جوانه زنی و رشد ۲۰ الی ۳۵ درجه سانتی گراد می باشد .
- مقدار نور مورد نیاز حداقل ۸ ساعت نور مستقیم یا غیر مستقیم می باشد .
می توان در صورت کشت در گلدان و در خانه از نور غیر مستقیم هم استفاده نمود.
لامپ های رشد هم میتوانند برای رشد محصول در صورت کم بودن نور خورشید تاثیر مثبت داشته باشند.
اما باید به این نکته توجه داشته باشید نور مستقیم آفتاب و فضای باز و بیرون از خانه بهترین شرایط برای رشد
می باشد.
توجه داشته باشید تا زمان جوانه زنی گیاه رطوبت خاک حفظ شود و بعذ از جوانه زنی به صورت منظم آبدهی با فاصله بیشتری انجام شود
آبدهی بعد از جوانه زنی باید به صورتی باشد که زمین زیاد خیس نماند و از طرفی رطوبت آن هم کم نشود .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.