ریحان سبز مبارکه | ۱ کیلویی
کاربردهای رایج ریحان مبارکه
- در آشپزی؛ استفاده در سبزی خوردن، سالادها، پاستا، ماست، کوکو سبزی و انواع خورشتها
- در طب سنتی؛ بهصورت دمنوش، عرق یا پودر خشک شده
- در صنایع غذایی: عصارهگیری برای استفاده در سسها و چاشنیهای آماده
نکات مهم برای مصرفکنندگان
1. ریحان تازه را قبل از مصرف خوب بشویید.
2. در صورت نگهداری در یخچال، داخل پارچه مرطوب و ظرف دربسته قرار بدهید.
3. برای خشککردن، برگها را در سایه و فضای خشک آویزان کنید.
دسته: بذر, بذر سبزیجات
برچسب: چگونگی کاشت ریحان سبز مبارکه, ریحان سبز مبارکه, فواید ریحان سبز مبارکه
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.