تره بومی | ۱ کیلویی

خواص تغذیه‌ای تره بومی

تره برخلاف ظاهر ساده‌اش، یک مخزن دارویی طبیعی است؛

 

  1. ضدعفونی‌کننده طبیعی برای دستگاه گوارش
  2. کاهش‌دهنده کلسترول و فشار خون
  3. بهبود عملکرد کبد و کمک به سم‌زدایی
  4. ضد التهاب و ضد عفونت
  5. تسکین‌دهنده دردهای مفصلی در طب سنتی

تماس بگیرید

16 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

 تره بومی

تره بومی یکی از سبزیجات پرکاربرد و شناخته‌شده در سفره‌ی ما ایرانی‌ها است که با برگ‌های بلند، نوک‌تیز و رنگ سبز تیره‌اش به‌راحتی قابل‌تشخیص است. این سبزی علاوه‌بر مصرف غذایی، به‌دلیل خواص درمانی و عطر تندش، جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی و باغچه‌های خانگی دارد. تره بومی را می‌توان هم در کشت سنتی و هم به‌صورت گلخانه‌ای تولید کرد.

ویژگی‌های گیاه‌شناسی

نوع گیاه؛ سبزی برگی چندساله

برگ؛ باریک، بلند و سبز پررنگ با نوکی تیز

طعم؛ تند و عطردار

عمر گیاه؛ در چند نوبت قابل برداشت است

شرایط مناسب کاشت

زمان کاشت؛ بهترین زمان برای کاشت تره بومی، پاییز (در مناطق گرم) و اواخر زمستان تا اوایل بهار (در مناطق سردسیر) است.

دمای مطلوب رشد؛ بین ۱۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد. تره در برابر سرما مقاوم است، ولی گرمای شدید باعث افت کیفیت برگ‌ها می‌شود.

 

 

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تره بومی | ۱ کیلویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *