بذر هانی بری

هانی بری میوه‌ای خوراکی است که رنگی شبیه به بلوبری دارد. گیاه هانی بری به‌صورت درختچه‌ای کوتاه و زینتی پرورش داده می‌شود. هانی بری از گیاهان چندساله است. میوه این گیاه خوراکی است و طعم شیرینی دارد. این گیاه حدود سه تا چهار سال زمان می‌برد تا به تولید برسد. هانی بری از جمله گیاهانی است که در دنیای امروز شهرنشینی که به‌ندرت خانه‌های باغچه دار با آفتاب مناسب برای گیاهان دیده می‌شود. شما عزیزان می‌توانید با صرف انرژی و هزینه محدود پشت پنجره اتاق یا دفتر کارتان به پرورش آن بپردازید.

۴,۸۰۰ تومان

19 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضوری درب منزل

پرورش:

هانی‌بری نسبت به میوه‌های دیگر، آب و هوای مرطوب را بهتر تحمل می‌کند.
برای تولید میوه‌ی با کیفیت در این گیاه، گل‌های دو واریته که با هم سازگاری دارند را گرده افشانی می‌کنند. (گرده افشانی از یک گل در یک واریته، به گلی در واریته‌ی دیگر) در بعضی از مناطق آمریکای شمالی، از واریته‌ی روسی این گیاه برای پرورش استفاده می‌شود.

تکثیر:

پرورش هانی‌بری از طریق بذر، می‌تواند به خوبی پرورش از طریق قلمه باشد. بسیاری از افراد واریته‌‌ی “edulis” از این گیاه را پرورش می‌دهند؛ بقیه‌ی واریته‌ها نیز از نظر تولید محصول بیشتر و طعم مطلوب، مناسب هستند. در کل بر اساس تجربیات بدست آمده، پرورش واریته‌ی “emphyllocalyx” نسبت به دیگر واریته‌ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

خاک:

هانی‌بری اصولا در اطراف و داخل تالاب‌های جنگلی شمال کره‌ی زمین و مناطق قطبی و سردسیری قابل دسترسی است که خاک سنگین و غنی از کودهای طبیعی دارد. میوه هانی بری همچنین در مناطق کوهستانی و در امتداد سواحل شمال شرقی آسیا و شمال غربی آمریکا که خاکی غنی از کلسیم دارند نیز یافت می‌شود. بسیاری از ارقام گیاه هانی‌بری، ۱/۵ تا ۲ متر رشد می‌کنند و در طیف وسیعی از اسیدیته‌ی خاک (۳/۹ تا ۷/۷) قابل پرورش هستند؛ اما اسیدیته‌ی مناسب خاک برای رشد آن‌ها، ۵/۵ تا ۶/۵ می‌باشد. این گیاه برای باردهی مناسب نیاز به مواد ارگانیک، خاک با زهکشی مناسب دارد.

نور:

هانی‌بری نیاز به نور فراوان دارد.

دما:

هانی‌بری یک گیاه سردسیر است و نسبت به زمستان‌های سخت و دمای پایین‌تر از ۴۷- درجه‌ی سلسیوس هم مقاوم است.

بیماری:

سفیدک سطحی (Powdery mildew)، یک بیماری قارچی رایج در گیاه هانی‌بری است که همیشه بعد از رسیدن میوه‌های آن از اواسط تا اواخر تابستان مشاهده می‌شود. این بیماری باعث می‌شود رنگ برگ‌های گیاه به سفید، همراه با بخش‌های قهوه‌ای رنگ تغییر کند و کم کم در سطح آن گسترش می‌یابد.

باردهی:

باردهی هانی‌بری از سال دوم شروع می‌شود؛ اما حدود ۵ تا ۶ سال طول می‌کشد تا به حداکثر باردهی مطلوب خود برسد. به طور میانگین، باردهی یک بوته‌ی سالم، حدود ۳ کیلوگرم در سال می‌باشد. البته یک بوته‌ی بالغ و بزرگ از یک واریته‌ی مناسب، می‌تواند ۵ تا ۱۰ کیلوگرم هم میوه هانی بری تولید کند.

برداشت:

برداشت میوه هانی بری از اواخر بهار یا اوایل تابستان شروع خواهد شد. (برداشت میوه هانی بری در مورد واریته‌ی روسی، دو هفته قبل از برداشت توت‌فرنگی و در مورد واریته‌ی ژاپنی، همزمان با برداشت توت‌فرنگی انجام می‌شود.)
بری‌ها را وقتی می‌چینند که رنگ لایه‌ی درونی آن‌ها بنفش یا آبی تیره شود. ممکن است رنگ پوست خارجی میوه آبی تیره شود، در حالیکه داخل آن کال، سبز رنگ و ترش مزه باشد.

تولید تجاری:

در کل از نظر تجاری پرورش میوه هانی بری ، یک گزینه‌ی مناسب در مناطق سردسیر است.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بذر هانی بری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴,۸۰۰ تومان